zamknij

Nie masz jeszcze konta?
Utwórz je.
Nie pamiętasz loginu?
Kliknij tutaj.
Nie pamiętasz hasła?
Kliknij tutaj.
Panel logowania

Znajdź opiekunkę

dane dostarcza: niania.pl

Ostatnio dodane zdjęcia.

baner-zostan_redaktorem

Użytkownicy online

Witamy, Gościu Serdeczny
ProszÄ™ zaloguj siÄ™ albo zarejestruj.    Nie pamiÄ™tasz hasÅ‚a?

Szkoła rodzenia chodzić czy nie?
(1 wejść) (1) Gość
W dółStrona: 1
TEMAT: Szkoła rodzenia chodzić czy nie?
Szkoła rodzenia chodzić czy nie?
1 Rok, 9 mies. temu #115
 Użytkownik poza Siecią dorota_271
Fresh Boarder
graphgraph

Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Oklaski: 0
Co o tym sądzicie? Warto zapisać się do szkoły ? Ja zastanawiam się nad poszukaniem takiej szkoły niedaleko mojej miejscowości. Chodziłyście na takie zajęcia? Dały Wam coś?
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
O:Szkoła rodzenia chodzić czy nie?
1 Rok, 9 mies. temu #136
 Użytkownik poza Siecią Rademenes
Fresh Boarder
graphgraph

tak! jak najbardziej, zawsze to oswajanie tematu szczegolne przy pierwszym dziecku. Ja chodzilem z żona na wiekszosc zajęć i nie żaluję, wszystkim ojcom polecam
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
1 Rok, 9 mies. temu #147
 Użytkownik poza Siecią malutka
Fresh Boarder
graphgraph

Oklaski: 1
Ja nie chodziłam...głownie dlatego że daleko mam do większego miasta gdzie taka szkoła jest. Ale ogólnie wszyscy bardzo chwalą uczestnictwo w szkołach rodzeniach. Aczkolwiek ja dobrze dałam sobie radę bez
1 Rok, 9 mies. temu #149
 Użytkownik poza Siecią Jola2
Fresh Boarder
graphgraph

Ja chodziłam do szkoły rodzenia i dała mi ona bardzo dużo. Myślę, że dzięki zajęciom byłam bardziej świadoma w czasie porodu i pomogło mi to w czasie jego przebiegu. Szkoda tylko, że nie chodziłam tam od początku ciąży. Jeżeli masz taką możliwość to nawet się nie zastanawiaj tylko od razu idź się zapisać. Fajne jest też to, że masz kontakt z osobami, które mają podobne zainteresowania jak ty w tym okresie.
Do góryStrona: 1