zamknij

Nie masz jeszcze konta?
Utwórz je.
Nie pamiętasz loginu?
Kliknij tutaj.
Nie pamiętasz hasła?
Kliknij tutaj.
Panel logowania

Znajdź opiekunkę

dane dostarcza: niania.pl

Ostatnio dodane zdjęcia.

baner-zostan_redaktorem

Użytkownicy online

Witamy, Gościu Serdeczny
ProszÄ™ zaloguj siÄ™ albo zarejestruj.    Nie pamiÄ™tasz hasÅ‚a?

Poród rodzinny?
(1 wejść) (1) Gość
W dółStrona: 1
TEMAT: Poród rodzinny?
Poród rodzinny?
1 Rok, 9 mies. temu #116
 Użytkownik poza Siecią dorota_271
Fresh Boarder
graphgraph

Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Oklaski: 0
Razem czy osobno? co o tym sądzicie? Rodziłyście ze swoimi partnerami? Poleciłybyście czy nie? My z mężem zastanawiamy się nad takim porodem, jednak ja mam obawy co do reakcji męża.
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
O:Poród rodzinny?
1 Rok, 9 mies. temu #176
 Użytkownik poza Siecią Jola2
Fresh Boarder
graphgraph

Ja rodziłam z mężem i jestem z tego bardzo zadowolona. Nie biegał po Sali z kamerą, tylko trzymał mnie za rękę i pomagał w oddychaniu. To niezmiernie ważne by w tym trudnym momencie mieć przy sobie kogoś bliskiego. Poza tym to ma chyba wpływ na relacje pomiędzy ojcem i dzieckiem. Mój mąż jest wprost zakochany w dziecku od pierwszego momentu. Nie wiem czy byłoby tak, gdyby nie był przy porodzie.
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
O:Poród rodzinny?
1 Rok, 9 mies. temu #189
 Użytkownik poza Siecią Bronia
Fresh Boarder
graphgraph

Ja nie wyobrażam sobie, że przy porodzie nie byłoby mojego męża. Przecież to także jego dzieło, więc powinien być przy mnie w tym trudnym momencie. Myślę, że to ma wpływ na to jak mężczyzna podchodzi do żony i do dziecka. To widać po znajomych parach, które rodziły razem.
Do góryStrona: 1