zamknij

Nie masz jeszcze konta?
Utwórz je.
Nie pamiętasz loginu?
Kliknij tutaj.
Nie pamiętasz hasła?
Kliknij tutaj.
Panel logowania

Znajdź opiekunkę

dane dostarcza: niania.pl

Ostatnio dodane zdjęcia.

baner-zostan_redaktorem

Użytkownicy online

Witamy, Gościu Serdeczny
ProszÄ™ zaloguj siÄ™ albo zarejestruj.    Nie pamiÄ™tasz hasÅ‚a?

Badania prenatalne
(1 wejść) (1) Gość
W dółStrona: 1
TEMAT: Badania prenatalne
Badania prenatalne
1 Rok, 9 mies. temu #134
 Użytkownik poza Siecią ela
Fresh Boarder
graphgraph

Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Oklaski: 0
Niedawno skończyłam czterdziestkę i zaszłam w ciążę. Bardzo chcę mieć jeszcze jedno dziecko. Wiem, że wiąże się z tym spore ryzyko urodzenia dziecka z wadami wrodzonymi. Jednak nie chcę poddawać się badaniom genetycznym. Wiem, że bez względu na to czy dziecko będzie zdrowe, będę kochała je tak samo. Nie wiem co zrobić. Czy poddać się badaniu i w ten sposób uniknąć obaw, czy może lepiej tego nie robić?
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
O:Badania prenatalne
1 Rok, 9 mies. temu #146
 Użytkownik poza Siecią AgnieszkaK
Fresh Boarder
graphgraph

Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Oklaski: 2
Badania prenatalne to nie tylko diagnostyka pod kątem upośledzenia dziecka. Masz możliwość sprawdzić, czy z dzieckiem jest wszystko w porządku. I do tego za darmo. Nie jedna kobieta chętnie by z nich skorzystała lecz nie ma takiej możliwości. Ja na twoim miejscu poszłabym natychmiast. Badania często ratują życie dziecka. Jeżeli nie pójdziesz na te badania, to do końca ciąży będziesz żyła w strachu. Nawet najgorsza prawda jest lepsza od niepewności. Idź jak najszybciej!
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Do góryStrona: 1