zamknij

Nie masz jeszcze konta?
Utwórz je.
Nie pamiętasz loginu?
Kliknij tutaj.
Nie pamiętasz hasła?
Kliknij tutaj.
Panel logowania

Znajdź opiekunkę

dane dostarcza: niania.pl

Ostatnio dodane zdjęcia.

baner-zostan_redaktorem

Użytkownicy online

Witamy, Gościu Serdeczny
ProszÄ™ zaloguj siÄ™ albo zarejestruj.    Nie pamiÄ™tasz hasÅ‚a?

Agresywne dziecko
(1 wejść) (1) Gość
Wszystko o dzieciach w wieku od jednego do dwóch lat.
W dółStrona: 1
TEMAT: Agresywne dziecko
Agresywne dziecko
1 Rok, 9 mies. temu #202
 Użytkownik poza Siecią pechunio
Fresh Boarder
graphgraph

Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Oklaski: 0
Synek mojego brata ma niecałe 2 latka i jest dzieckiem, z którym ciężko wytrzymać. Ciągle piszczy i wrzeszczy. Nigdy nie widziałem go uśmiechniętego, tylko ciągle jest niezadowolony. Wymusza na rodzicach wszystko wrzaskiem. Potrafi nawet ich kopać, gdy nie dostaje natychmiast tego co chce. Czy to wina rodziców? Co mogą zrobić by to zmienić?
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
O:Agresywne dziecko
1 Rok, 9 mies. temu #225
 Użytkownik poza Siecią MonikaM
Fresh Boarder
graphgraph

Moja siostra też jest mamą takiego dziecka. Nie ma z nim łatwego życia. Okazało się, że jego system nerwowy nie dojrzały w takim stopniu jak powinien. Lekarz twierdzi, że z czasem to nadrobi. Muszą więc to przetrwać.
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
O:Agresywne dziecko
1 Rok, 9 mies. temu #227
 Użytkownik poza Siecią ela
Fresh Boarder
graphgraph

Często takie zachowanie dzieci wynika z niekonsekwencji rodziców. Jeżeli raz dziecku na coś pozwalają innym razem nie, to wtedy dziecko wszystkiego domaga się wrzaskiem. Poza tym gdy w domu panuje nerwowa atmosfera i maluch widzi, że tatuś źle odnosi się to bierze z niego przykład. W niektórych przypadkach naprawdę nie można zwalić tego na problemy zdrowotne.
Do góryStrona: 1