zamknij

Nie masz jeszcze konta?
Utwórz je.
Nie pamiętasz loginu?
Kliknij tutaj.
Nie pamiętasz hasła?
Kliknij tutaj.
Panel logowania

Znajdź opiekunkę

dane dostarcza: niania.pl

Ostatnio dodane zdjęcia.

baner-zostan_redaktorem

Użytkownicy online

Witamy, Gościu Serdeczny
ProszÄ™ zaloguj siÄ™ albo zarejestruj.    Nie pamiÄ™tasz hasÅ‚a?

monitory oddechu - bezprzewodowe?
(1 wejść) (1) Gość
W dółStrona: 1
TEMAT: monitory oddechu - bezprzewodowe?
monitory oddechu - bezprzewodowe?
1 Rok, 9 mies. temu #141
 Użytkownik poza Siecią Rademenes
Fresh Boarder
graphgraph

Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Oklaski: 0
mam pytanie do użytkowników monitorów oddechu - przy pierwszym dziecku mieliśmy taki z matą pod materacykiem, ale nie sprawdzał sie najlepiej i postanowiliśmy teraz kupić bezprzewodowy.
Jest ich kilka na rynku - jakich używaliście, co polecacie? wśród naszych znajomych mało jest "dzieciatych", nie mamy kogo pytać. jedyne co uslyszeliśmy, to że Respisense jest świetne, choć neistety troche kosztuje. Co z innymi markami - znacie? jak oceniacie?
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
O:monitory oddechu - bezprzewodowe?
1 Rok, 9 mies. temu #197
 Użytkownik poza Siecią Małgosia
Fresh Boarder
graphgraph

Ja korzystam z Respisense i jestem z niego bardzo zadowolona. Warto wydać na niego pieniądze bo naprawdę się sprawdza. Nie zastanawiaj się bo naprawdę jest dobry. Znajomi korzystają z Babysense i też są zadowoleni chociaż to monitor bezdechu materacykowy.
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
1 Rok, 9 mies. temu #226
 Użytkownik poza Siecią MonikaM
Fresh Boarder
graphgraph

Czy monitory oddechu są konieczne nawet jeżeli dziecko przebywa w tym samym pomieszczeniu co rodzice? Nie spotkałam w śród moich znajomych czy krewnych mających małe dzieci, by ktoś z nich stosował taki monitor. Czy są konkretne wskazania do zakupienia monitora oddechu czy to dla własnego uspokojenia i bezpieczeństwa dziecka rodzice sami podejmują taką decyzję?
5 mies., 1 Tydzień temu #478
 Użytkownik poza Siecią kosmos
Fresh Boarder
graphgraph

Ja miałam ale taki własnie pod materacyk z angel care taki www.pierwszyusmiech.com.pl/product-pol-2...Angelcare-AC300.html ale z niego byliśmy zadowoleni bardzo. W sumie to dzięki niemu śpimy spokojnie i nie lecimy do małej na każdy szmer. Co do tych bezprzewodowych to wydawały mi się nie wygodne dla dziecka, ale może to tylko moje zdanie
Do góryStrona: 1