zamknij

Nie masz jeszcze konta?
Utwórz je.
Nie pamiętasz loginu?
Kliknij tutaj.
Nie pamiętasz hasła?
Kliknij tutaj.
Panel logowania

Znajdź opiekunkę

dane dostarcza: niania.pl

Ostatnio dodane zdjęcia.

baner-zostan_redaktorem

Użytkownicy online

Witamy, Gościu Serdeczny
ProszÄ™ zaloguj siÄ™ albo zarejestruj.    Nie pamiÄ™tasz hasÅ‚a?

Dziecko pod opiekÄ… nastolatki
(1 wejść) (1) Gość
W dółStrona: 1
TEMAT: Dziecko pod opiekÄ… nastolatki
Dziecko pod opiekÄ… nastolatki
1 Rok, 9 mies. temu #214
 Użytkownik poza Siecią Bronia
Fresh Boarder
graphgraph

Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Oklaski: 0
Czy zdarza się wam wychodzić z domu i zostawiać dziecko pod opieką nastolatki na dwie czy trzy godziny? Jeszcze mnie to co prawda nie dotyczy ale wiem, że jak będę miała dziecko to siostra mojego męża, która ma 16 lat chętnie się nim zajmie. Czy można powierzyć tak młodej osobie maleństwo?
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
O:Dziecko pod opiekÄ… nastolatki
1 Rok, 9 mies. temu #215
 Użytkownik poza Siecią malutka
Fresh Boarder
graphgraph

Oklaski: 1
Moje bratanice mają 15 i 17 lat... często opiekują się naszym synkiem. Nie widzę w tym nic złego... dziewczyny są mądre i nigdy jeszcze mnie nie zawiodły. To może też zależy od tego jakie podejście ma nastolatka...wiadomo - jedne są bardziej odpowiedzialne, a inne mniej.
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
1 Rok, 9 mies. temu #219
 Użytkownik poza Siecią Mariola
Fresh Boarder
graphgraph

Ja sama będąc nastolatką często zostawałam z dziećmi moich sąsiadów. Czasami nawet na całą noc. Rodzice zostawiali mi numer telefonu, pod który mogłam w każdej chwili zadzwonić. Obecnie też często korzystam z pomocy piętnastolatki. Mam do niej zaufanie. Ale nie każda dziewczyna w tym wieku się do tego nadaje.
1 Rok, 9 mies. temu #224
 Użytkownik poza Siecią Małgosia
Fresh Boarder
graphgraph

Jak do tej pory zostawiłam mojego 3 miesięcznego synka tylko raz z babcią. Nie mieści mi się na razie w głowie, by zostawić takie maleństwo pod opieką kogoś niedojrzałego. Ja chyba bym się na to nie odważyła. Bałabym się, że sobie nie poradzi albo zrobi coś, co zaszkodzi dziecku.
1 Rok, 9 mies. temu #228
 Użytkownik poza Siecią ela
Fresh Boarder
graphgraph

Korzystałam z pomocy nastolatki wiele razy. Zawsze byłam z niej zadowolona. Bardzo kochała mojego synka i chętnie z nim zostawała. Zastanawiam się jednak, jak to wygląda od strony prawnej? Czy gdyby coś się stało, czy byłoby to pozostawienie dziecka bez opieki?
Do góryStrona: 1