zamknij

Nie masz jeszcze konta?
Utwórz je.
Nie pamiętasz loginu?
Kliknij tutaj.
Nie pamiętasz hasła?
Kliknij tutaj.
Panel logowania

Znajdź opiekunkę

dane dostarcza: niania.pl

Ostatnio dodane zdjęcia.

baner-zostan_redaktorem

Użytkownicy online

Witamy, Gościu Serdeczny
ProszÄ™ zaloguj siÄ™ albo zarejestruj.    Nie pamiÄ™tasz hasÅ‚a?

Aborcja
(1 wejść) (1) Gość
W dółStrona: 1
TEMAT: Aborcja
Aborcja
1 Rok, 9 mies. temu #117
 Użytkownik poza Siecią jadzka511
Fresh Boarder
graphgraph

Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Oklaski: 0
Jakie jest Wasze zdanie na ten temat? Ja wczoraj oglądałam okropny reportaż o młodej dziewczynie, która to zrobiła...coś okropnego... i jestem przeciwko! Jak można zabić swoje dziecko?!!! Ona twierdziła, że nie miała środków do życia, ze to było nie planowane dziecko... ale co z tego... a teraz siedzi płacze, bo chce mieć dziecko i nie może zajść w ciąże! Szczerze? nie współczuję jej z tego powodu...nie chciała dziecka to nie będzie go miała...
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
O:Aborcja
1 Rok, 9 mies. temu #157
 Użytkownik poza Siecią pechunio
Fresh Boarder
graphgraph

Ja też jej nie współczuję. Nie trzeba usuwać ciąży. Można przecież oddać dziecko do adopcji. Teraz jest to szczególnie łatwe, odkąd można zostawić dziecko w szpitalu. Jest tak wiele par, które nie mogą mieć własnych dzieci i zrobiłyby wszystko by to zmienić. A tymczasem ktoś inny pozbywa się ciąży jakby to był nic nie ważny drobiazg. ktoś, kto usunął ciążę nie zasługuje na kolejną.
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
O:Aborcja
1 Rok, 9 mies. temu #167
 Użytkownik poza Siecią Bronia
Fresh Boarder
graphgraph

Oglądałam chyba ten sam reportaż. To straszne, że winę za decyzję o aborcji zrzuca się na warunki materialne. Znam wiele rodzin, w których się nie przelewa a dzieci mimo to są kochane i szczęśliwe. A to przecież najważniejsze. Może należy obarczyć winą jej otoczenie bo nie dało jej wsparcia i pomocy? Gdzie był jej partner, rodzice. Mimo wszystko współczuję tej dziewczynie bo wydaje mi się, że była z tym wszystkim zupełnie sama.
Do góryStrona: 1