zamknij

Nie masz jeszcze konta?
Utwórz je.
Nie pamiętasz loginu?
Kliknij tutaj.
Nie pamiętasz hasła?
Kliknij tutaj.
Panel logowania

Znajdź opiekunkę

dane dostarcza: niania.pl

Ostatnio dodane zdjęcia.

baner-zostan_redaktorem

Użytkownicy online

Witamy, Gościu Serdeczny
ProszÄ™ zaloguj siÄ™ albo zarejestruj.    Nie pamiÄ™tasz hasÅ‚a?

Kochane babcie- źli rodzice
(1 wejść) (1) Gość
W dółStrona: 1
TEMAT: Kochane babcie- źli rodzice
Kochane babcie- źli rodzice
1 Rok, 9 mies. temu #80
 Użytkownik poza Siecią dziuniaaa89
Fresh Boarder
graphgraph

Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Oklaski: 0
Mam problem z teściami i wojuję z nimi od dłuższego czasu. Nie chcę zabraniać im kontaktu z wnuczkiem, ale chyba będę do tego zmuszona. Zawsze kiedy zabierają małego na weekend wraca rozpieszczony i wredny. Nie słucha się mnie i robi co chce. i krzyczy, że chce do babci. Rozmawiałam z teściową na ten temat, ale ona nic sobie z tego nie robi. Co mam robic?
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
O:Kochane babcie- źli rodzice
1 Rok, 9 mies. temu #170
 Użytkownik poza Siecią MartaK
Fresh Boarder
graphgraph

Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Oklaski: 0
Ja miałam ten sam problem i na jakiś czas ograniczyłam kontakty dzieci z dziadkami. Wiem, że to może nie najlepsze rozwiązanie ale nie widziałam innego wyjścia. Dziadkowie specjalni mówili mojej córeczce by mnie nie słuchała. W ten sposób oni byli najlepsi a ja to tylko ta od wymagań. Niczego to jednak nie zmieniło. Po każdej wizycie działo się to samo. Teraz córka ma już pięć lat i zaczyna rozumieć, że dziadkowie nie zawsze mają rację. Najlepszym rozwiązaniem jest odwiedzanie dziadków razem z dzieckiem i w pewien sposób nadzorowanie ich.
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Do góryStrona: 1